Una seixantena de joves nouvinguts inicien dilluns un curs d'estiu de reforç escolar

El curs esta impulsat pel programa d'Acollida de l'Ajuntament de Manresa amb la col·laboració de centre educatius, entitats, serveis de la ciutat i amb el suport de la Diputació

Redacció
23 de juny del 2017
Actualitzat a les 21:42h
Un any més, des del Programa d'Acollida i en coordinació amb els diferents centres educatius i entitats  o serveis de la ciutat, com ara: Caritas, Serveis Socials municipals i Espai Jove, el servei d'acollida de la Oficina d'atenció ciutadana-OAC, el servei de reforç de durant l'any del Programa d'Acollida, etc, s'organitza un curs de reforç en lectoescriptura adreçat a alumnat nouvingut, que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Enguany, s'ha ampliat  de dos a tres professors i centres la oferta que es dona a la ciutat degut a la gran demanda existent. Les classes es faran al Centre Cívic Selves i Carner, l'Espai Joan Amades i al Casal de les Escodines, de dilluns a divendres, de 10h a 12h, començant el dilluns dia 26 i acabant divendres 21 de juliol. 

Més d'una seixantena d'alumnes, d'entre 11 anys i 17 anys, provinents de més de 20 països i de 9 centres educatius -sobretot de secundària-  i d'altres entitats i serveis de la ciutat  es repartiran entre els tres espais municipals, i portaran a terme aquest reforç molt centrat en aprofundir la lectoescriptura en català segons el nivell que tinguin. Alguns dels alumnes acaben d'arribar i encara no estan escolaritzats, altres fa més temps que resideixen al país, però tots ells volen aprofitar una part de l'estiu per millorar el seu domini i expressió en la llengua.