Detinguts uns pares de Manresa per deixar la filla de dos anys sola a casa durant la nit

Els veïns van denunciar que escoltaven un infant plorant que no era atès per ningú | Els detinguts, veïns de Manresa, estan aquest divendres al matí en dependències policials a l'espera de declarar als jutjats

Un vehicle dels Mossos d'Esquadra
Un vehicle dels Mossos d'Esquadra | Adrià Costa
23 de juny del 2017
Actualitzat el 24 de juny a les 16:52h
Els Mossos d'Esquadra han detingut aquesta matinada de divendres el pare i la mare d'una nena de 2 anys a qui havien deixat sola a casa mentre ells es trobaven fora. El servei d'emergències va ser alertat als voltants de la mitjanit pels veïns que escoltaven que un infant plorava sense parar i que no era atès per ningú.

Un cop els agents van arribar a l'habitatge, van haver de forçar l'entrada per accedir-hi i un cop dins van comprovar que hi havia una nena de 2 anys sola sense que ningú no en tingués cura. Davant d'aquesta situació, els Mossos d'Esquadra van indagar on podien ser els seus progenitors, i un cop els van localitzar, van detenir-los acusats d'un presumpte delicte d'abandonament d'un menor d'edat. Els detinguts, que aquest divendres al matí encara es troben en dependències policials, passaran a disposició judicial en breu.

Els Mossos d'Esquadra no han avançat cap més informació referent als progenitors, ni la seva edat ni on es trobaven quan se'ls va localitzar i detenir.