Montserrat encara l'estiu amb els hotels gairebé plens

L'Abat Cisneros compta amb una ocupació prevista del 70% al juliol i del 80% a l'agost

Redacció
23 de juny del 2017
Actualitzat a les 11:58h
El turisme rural està posicionat com un dels punts forts del territori i en algunes comarques com el Berguedà, amb un alt nombre d'establiments, a l'agost ja es ratlla el 80% i s'espera que s'acabi d'omplir amb el temps que queda. Un altre dels enclavaments turístics per excel·lència és Montserrat, on a hores d'ara l'ocupació arriba al 70% el juliol i al 80% a l'agost. A Osona, l'Alta Anoia i Solsonès les perspectives també són positives i el sector hoteler constata un repunt en reserves, en alguns casos gràcies a les estades que farà el turisme estranger que s'han reservat amb molta antelació, majoritàriament provinents de França, Holanda, Anglaterra i Alemanya.

Montserrat, principal atractiu del Bages

Pel que fa al Bages, les previsions hoteleres se situen entre el 30 i el 40%, ja que la comarca no sol ser destí turístic durant els mesos d'estiu i és una de les èpoques més fluixes de l'any. 

En canvi, Montserrat és, com sempre, un dels llocs que rep més turistes a la comarca. En aquest indret, les xifres són bastant semblants a les de l'any passat. L'Hotel Abat Cisneros compta amb una ocupació prevista al juliol del 70%, i del prop de 80% a l'agost, i les cel·les Abat Marcet estan entre un 60-65% pel juliol i al 75% a l'agost.