23
de juny
del
2017
Actualitzat
a les
11:10h
La dotzena edició del premi Nous professionals, que convoca l'Ajuntament de Terrassa i el Consell de Formació professional d'aquesta localitat, ha concedit el primer premi al projecte d'empresa de cicles formatius de grau mitjà a Hoppit: cervesa artesana i ecològica, un projecte del jove manresà Germán Fernández, tutorat per Joana Amador.
El premi, amb una dotació econòmica de 600€, és un reconeixement a l'esperit emprenedor, innovador i creatiu de l'alumne, que actualment s'està formant a l'Escola Agrària de Manresa. En la seva concessió també s'ha valorat el detallat estudi de viabilitat i les possibilitats reals d'execució.
De fet, quatre alumnes de l'Escola Agrària han vist premiats els seus treballs de síntesi en les últimes tres edicions d'aquest certamen.
El premi, amb una dotació econòmica de 600€, és un reconeixement a l'esperit emprenedor, innovador i creatiu de l'alumne, que actualment s'està formant a l'Escola Agrària de Manresa. En la seva concessió també s'ha valorat el detallat estudi de viabilitat i les possibilitats reals d'execució.
De fet, quatre alumnes de l'Escola Agrària han vist premiats els seus treballs de síntesi en les últimes tres edicions d'aquest certamen.