La segona edició de «Sons a la Col·legiata» comptarà amb un programa atractiu i de qualitat

El cicle tindrà lloc del 9 de juliol al 23 d'agost i inclourà cinc concerts

Redacció
23 de juny del 2017
Actualitzat a les 10:45h
L'Agència Catalana del Patrimoni Cultural del Departament de Cultura i l'Ajuntament de Cardona van presentar, aquest passat dijous a la vila ducal, la segona edició del cicle de concerts d'estiu Sons a la Col·legiata, una iniciativa que vol posar a l'abast del públic un programa musical divers, atractiu i de qualitat i contribuir a projectar el patrimoni arquitectònic i cultural a l'entorn del castell i la vila de Cardona.

El cicle de concerts, que tindrà lloc a la Col·legiata de Sant Vicenç de Cardona del 9 de juliol al 23 d'agost, està dirigit per Josep Maria Sauret i consta de cinc actuacions.

El tret de sortida del cicle el donarà el 9 de juliol l'Orfeó Català amb l'espectacle commemoratiu dels seus 125 anys, en el que interpretaran obres de J. Vila i Casañas, Ll. Millet, P. Casals, Mozart i Toldrà. L'actuació començarà a dos quarts de vuit del vespre.

El diumenge 23 de juliol a dos quarts de vuit del vespre, ompliran la Col·legiata d'energia i bona música els Barcelona Gospel Messengers, guanyadors del Premi Enderrock al millor disc de jazz 2016, en una demostració del bon moment que viu aquest gènere a Catalunya, amb desenes de cors repartits per tota la geografia.

Diumenge 13 d'agost serà el torn de l'Orquestra de Cambra de Granollers que oferirà, a partir de dos quarts de vuit del vespre, un concert extraordinari amb motiu de la celebració del seu 25è aniversari.

Dijous 17 d'agost a les deu de la nit, la Col·legiata tornarà a acollir un dels concerts que l'Acadèmia Internacional de Música de Solsona (AIMS) programa anualment a la Catalunya Central. L'únic festival pedagògic del país i una gran oportunitat per als joves estudiants d'arreu del món d'oferir el seu talent al públic.

Clourà el cicle de música la banda Bruno Oro Quartet, amb un concert homenatge a Frank Sinatra. L'actor i cantant posarà veu, a partir de dos quarts de nou del vespre, a un repertori dels estàndards de jazz més coneguts, reinventats sota el seu estil personal i amb nous arranjaments de Vicenç Martín.

Les entrades per a tots els concerts ja són a la venda i tenen un preu d'entre 15 i 20 euros. Es poden comprar per internet, clicant aquí, o anant presencialment a l'Oficina de Turisme de Cardona, que està oberta de dilluns a diumenge de deu del matí a dues del migdia i de quatre a set de la tarda.
Arxivat a