El Teatre Conservatori ja té a punt la programació per a la propera temporada

Redacció
23 de juny del 2017
Actualitzat a les 10:13h
L'humorista Peyu portarà al teatre manresà l'espectacle 'iTime'
L'humorista Peyu portarà al teatre manresà l'espectacle 'iTime' | CCT
La programació de la propera temporada del Teatre Conservatori ja està a punt. El 7 de setembre arrencarà amb l'obra de teatre 4 minuts i 12 segons, de James Fritz, un muntatge per reflexionar sobre la influència de les xarxes socials en l'entorn escolar i que servirà per inaugurar el nou curs escolar.
 
La Gala de de Màgia del 3r Festival Màgic de Manresa tornarà un any més al Teatre Conservatori, el 23 de setembre, amb un espectacle en el qual es podran veure els millors mags d'arreu de Catalunya.
 
Qui també serà al Teatre Conservatori serà en Peyu amb el seu nou show d'humor iTime, un muntatge en el qual l'humorista es transformarà en un Steve Jobs per fer viatjar el públic a través del temps.
 
El 4 de novembre pujarà dalt l'escenari la família inestable de pallassos i músics excepcionals: Jordi Martínez, Joan Arqué, Roger Julià, Pep Pascual i Mauro Paganini interpretaran Rhümia, la segona part de la biologia clownesca que va començar amb Rhum i que va tenir una gran acollida al Teatre Lliure de Barcelona.
 
Un obús al cor, del mateix autor que Incendis i Cels, es podrà veure al Conservatori el 18 de novembre amb la brillant interpretació d'Ernest Villegas i sota la direcció d'Oriol Broggi.
 
El Teatre Conservatori acollirà també dos grans concerts de música. El primer serà el 22 de setembre dins del Cicle d'Arrel amb el concert de folk del grup italià Bella Ciao, acompanyat en aquesta ocasió per Jaume Arnella i Carles Belda, que servirà de pòrtic de la 20a Fira Mediterrània. El segon concert serà el de Guillem Roma, que presentarà el 28 d'octubre Connexions, el nou disc del cantautor de Manlleu amb cançons que conviden a l'optimisme i l'alegria.
 
El Teatre Conservatori també acollirà alguns dels espectacle del cicle Platea Jove i de la programació d'Imagina't.
 
Les entrades per a tots aquests espectacles es posaran a la venda el dimarts, 4 de juliol a partir de les sis de la tarda a les taquilles del Kursaal, i per internet.