Detenen un dels caps de guàrdia de la regió centre de Bombers per una denúncia de violència a la llar

Es tracta d'un cas de divorci traumàtic en què hi ha denúncies creuades de les dues parts | El detingut havia de ser nomenat en breu cap de la regió de Girona, però el tràmit s'ha aturat a l'espera que se solucioni el cas

El denunciat és un dels responsables tècnics de la regió d'emergències centre
El denunciat és un dels responsables tècnics de la regió d'emergències centre | Jonathan Oca
Pere Fontanals/Aina Font Torra
22 de juny del 2017
Actualitzat el 23 de juny a les 12:39h
Els Mossos d'Esquadra van detenir un dels caps de guàrdia de la regió d'emergències centre dels Bombers, segons ha conformat a NacióManresa el Departament d'Intertior, que no ha volgut concretar la data exacta dels fets. L'arrest es va fer efectiu després que el responsable de guàrdia de la regió d'emergències centre, que exerceix al parc de Bombers de Manresa, fos denunciat per maltractament en l'àmbit de la llar per part de la seva exdona, amb qui es troba en ple procés de divorci.

Segons ha pogut saber aquest diari, l'acusat es troba enmig d'un divorci traumàtic, en el qual hi ha denúncies creuades entre les dues parts. És per això que, practicant el protocol que es fa servir quan hi ha una denúncia de violència en l'àmbit de la llar, els Mossos van detenir el tècnic d'emergències, li van prendre declaració i el van deixar anar.

Veí de Sant Fruitós, l'acusat havia de ser nomenat, properament, responsable de la regió d'emergències de la demarcació de Girona. Una designació, ha explicat Interior, que ha quedat aturada i no es farà efectiva fins que s'acabi el procés judicial.