Un curtmetratge seleccionat pel CLAM es projectarà aquest diumenge al canal 33

Es tracta de "I'll be home soon" i es podrà veure a les dotze de la nit

Redacció
22 de juny del 2017
Actualitzat a les 9:34h
El programa "Curtcircuit33", del Canal 33, convida aquest diumenge, 25 de juny, a les dotze menys cinc minuts de la nit, a descobrir dues ficcions amb un llarg recorregut en festivals internacionals i a Catalunya, totes dues dirigides per joves talents del moment.

El primer, I'll be home soon (Regne Unit), première a la televisió, és un drama social en què un jove és retingut per la seva pròpia família. El protagonista intentarà fugir, però de qui? Dirigit pel britànic James Everett, ha estat seleccionat als festivals CLAM de Navarcles (edició 2016) i ha guanyat premis als festivals de Saint-Tropez, Bel-Air i Florida entre d'altres. Aquest curtmetratge va ser preseleccionat pels premis Oscar l'any 2015.

L'altre, Enqûete 62, de la suïssa Laura Gabay, és la història d'una estudiant que tot just ha començat a treballar en un centre d'atenció telefònica. Les preguntes i respostes dels seus interlocutors l'empenyeran a qüestionar-se la seva pròpia identitat. Premi del públic a l'última edició de FILMETS Badalona Film Festival, és una producció de l'Haute École d'Art et Design de Genève.