La Catalunya Central queda segona en la final per delegacions de natació

La delegació de la Catalunya Central a Reus
La delegació de la Catalunya Central a Reus | CNM
Redacció
21 de juny del 2017
Actualitzat a les 18:00h
El CN Reus Ploms va ser l'amfitrió el passat cap de setmana de la III Edició de la Final per Delegacions que organitza i patrocina la Federació Catalana de Natació.  La piscina de 50 metres de Reus va ser l'escenari d'aquesta competició creada per competir en seleccions d'agrupacions comarcals. En la delegació de la Catalunya Central hi havia nedadors dels clubs CN Minorisa, CN Sallent i CN Berga-Resorts.

En finalitzar les dues jornades de competició, el Combinat de la Catalunya Central va confirmar la seva bona actuació amb un segon lloc de la classificació, que es va assolir després de superar la selecció del Baix Llobregat per major numero de segons llocs, doncs, ja que tant pel que fa als punts totals com a primers llocs ambdues seleccions estaven empatades.

L'actuació dels nedadors del CN Minorisa va esser destacada, en especial la mínima nacional d'estiu aconseguida per la nedadora Jana Torreblanca en la prova dels 50 lliures. Van aportar primers llocs, Erik Ribes, Maria Gea,  amb un,  i Alba Rovira i Berta Martínez, amb tres cadascuna.