L'Escola d'atletisme del CA Manresa clou la temporada amb una festa a l'estadi

Els joves atletes reconeguts amb els premis EMA
Els joves atletes reconeguts amb els premis EMA | CAM
Redacció
21 de juny del 2017
Actualitzat a les 11:30h
Aquest dilluns a la tarda ha tingut lloc la festa de cloenda de l'escola d'atletisme del Club Atlètic Manresa d'aquesta temporada, amb la participació de més de cent atletes. Les activitats han començat amb el joc de l'aranya, tots els atletes junts per la gespa de l'estadi. A continuació s'ha ofert berenar per a tots. Tot seguit s'ha fet una foto de tots els equips de l'escola donant pas al repartiment de les medalles als millors atletes classificats en el campionat social de proves combinades disputat a principis de maig. I per finalitzar s'ha fet l'entrega dels premis EMA.

A l'acte hi han estat presents en Jordi Pierola, coordinador i monitor de l'escola, i els monitors Eulàlia Torrescasana, Alba Gallardo, Loredana Iftimi, Ricard Clemente, Lorena Cubillas, Sara Flores, Maria Perramon, Arnau Rovira i Ramon Maria.

En els premis EMA, que valoren la constància, participació, comportament, motivació i esforç entre altres valors, els guardonats han estat Yassin L'Aziri, Marta Ribalta, Laia Olmedo, Aina Trapé del grup infantil, Gerard Cabrera, Jan Pol Catot, Cristina Castellano, Clàudia Garrido, del grup aleví; i Jan Rubiralta, Aleix Ferrero, Olivia Lopez, Ona Dalmau del grup benjamí, i Pol Fernandez, Bernat Vall, Joana Hernandez, Safae Kahia del grup prebenjamí.