Els usuaris d'#Invulnerables podran descansar en una casa rural i fer caiac

Usuaris de la Fundació Rosa Oriol podran gaudir d'una estada en cases rurals
Usuaris de la Fundació Rosa Oriol podran gaudir d'una estada en cases rurals | FRO
Redacció
20 de juny del 2017
Actualitzat a les 19:26h
La Fundació Rosa Oriol, a través de Sor Lucía Caram, i la propietària de les Cases Rurals de Sant Grau, representades per Carmen Pacheco Catot, han signat un conveni de col·laboració, entre les dues entitats amb l'objectiu d'afavorir la plena integració de les persones en risc d'exclusió social.

Sant Grau és una Masia del segle XVII, ubicada en un entorn privilegiat del Solsonès, en el Prepirineu català, dedicada al lloguer íntegre de sis cases en les que es dona servei als clients, promovent l'estada de persones i famílies amb finalitats formatives i de lleure.

En aquest conveni es facilita que persones que estan dintre dels programes de la Fundació i del Programa #Invulnerables, puguin gaudir de dies de repòs, lleure i descans, de vacances, en igualtat de condicions que uns clients habituals de les cases.

La novetat d'aquest tipus de col·laboracions, rau en el concepte de persona, en el que el programa #Invulnerables treballa per garantir, no només els mínims indispensables per viure amb dignitat, sinó la plena realització de les persones tenint present les característiques individuals i tot el que ofereix un espai de pau i descans.

Les persones acollides a la residència Rosa Oriol, han estrenat aquestes estades, i al llarg de tres mesos, ho faran famílies monoparents, persones refugiades i famílies amb nens.

S'han sumat a aquesta aposta, de treball integral e integrador, La caseta del pantà de Sant Ponç, oferint als hostes de la Fundació Rosa Oriol i a les famílies de #Invulnerables, fer, també de forma gratuïta caiac.