La mostra de tallers de l'Aula d'Arts oferirà espectacles dimecres, diumenge i dilluns

La primera producció que es podrà veure a la Sala Petita del Kursaal serà "Music Shake"

Redacció
20 de juny del 2017
Actualitzat a les 11:30h
La mostra de tallers de l'Aula d'Arts Escèniques del Kursaal continua aquest dimecres, 21 de juny, a dos quarts de nou del vespre a la Sala Petita del Kursaal amb el taller del grup de Collage, que interpretarà Music Shake, un recull de diverses composicions inspirades en les obres de William Shakespeare, com Somni d'una nit d'estiu, Romeu i Julieta o Macbeth, i fins a peces de musicals contemporanis, com Kiss me Kate, El Rei Lleó, Wicked o Chicago.
 
Diumenge, 25 de juny, a les sis de la tarda serà el torn del Taller de Teatre Avançat amb la representació d'Els 13 sense pietat, una adaptació de Twelve angry men de Reginald Rose amb una combinació de textos de Karl Valentin i Virtu Ortega.
 
L'útltim taller de l'Aula de Teatre serà el dilluns, 26 de juny, a dos quarts de nou del vespre, a la Sala Petita del Kursaal, amb Delicadíssimes, a càrrec dels alumnes del Taller d'iniciació. Delicadíssimes és una adaptació de l'obra Delicades, d'Alfredo Sanzol.
 
Tots els espectacles són oberts al públic i només cal recollir una invitació a les taquilles del Kursaal.
 
L'Aula d'Arts Escèniques que coordina el servei formatiu del Kursaal és una oferta formativa amb cursos d'una durada anual, en els quals es forma l'alumne en les diverses tècniques teatrals: interpretació, expressió corporal, circ i veu. Al final de cada curs es realitza un Taller, en el qual els alumnes posen en pràctica els continguts apresos durant el curs.