Brillants resultats manresans a l'Specials Olympics Itàlia 2017

Tània Cordon i Julie Olivé juntament amb la seva entrenadora, Cristina Jiménez
Tània Cordon i Julie Olivé juntament amb la seva entrenadora, Cristina Jiménez | Egiba
Redacció
19 de juny del 2017
Actualitzat a les 10:43h
Dues gimnastes del club manresà Egiba, Julie Olivé i Tània Cordon, van participar, de l'11 al 16 de juny, a la competició Special Olympics Itàlia 2017, en la qual hi van prendre part més d'un miler d'esportistes procedents de 15 regions d'Itàlia, així com també 7 delegacions estrangeres provinents de Romania, Malta, Andorra, Suïssa, Gibraltar, San Marino i Espanya.

La competició, que va celebrar-se a la localitat de La Spezia, es dividia en disciplines esportives: futbol, bàdminton, bàsquet, gimnàstica esportiva i gimnàstica rítmica. Va ser amb aquest darrer esport en el qual les dues manresanes van brillar. Olivé va guanyar l'or en aparell de terra i el bronze en barra. Cordon va fer-se amb el bronze en aparell de terra i en barra i amb la plata en el salt.

"Ha estat una setmana molt gratificant i carregada d'emocions", explicava l'entrenadora de les dues joves promeses, Cristina Jiménez. I és que les gimnastes no només van gaudir dels seus bons resultats, sinó que també van participar en la cerimònia d'obertura i de clausura del campionat. Un esdeveniment que va acabar esdevenint una festa col·lectiva en favor a la integració en el món de l'esport. "Sens dubte, aquesta vivència plena de valors positius ens han fet créixer com a persones i ens han donat una lliçó de vida", manifestava Jiménez.