Grup Llobet obrirà al carrer Sobrerroca el seu quarantè supermercat

Grup Llobet aposta pel barri antic amb l'obertura d'un supermercat al carrer Sobrerroca
Grup Llobet aposta pel barri antic amb l'obertura d'un supermercat al carrer Sobrerroca | Mar Martí
Redacció
19 de juny del 2017
Actualitzat a les 10:20h
Aquest dimarts, 20 de juny, obrirà les portes, al carrer Sobrerroca, el quarantè supermercat de l'empresa bagenca Grup Llobet. Tal com els mateixos responsables de la firma manifesten, "apostem de forma rotunda pel barri antic de Manresa en un moment on els agents socials, culturals, econòmics i polítics de la ciutat comencen a veure els fruits del seu esforç per a revitalitzar-lo". 

La nova botiga, que ocuparà l'espai on antigament hi havia hagut unes oficines del BBVA (al número 13 de la via) estarà concebuda per a la proximitat i la flexibilitat de les famílies del barri, des d'aquelles clientes i clients que el vulguin utilitzar com es botiga de conveniència (compra ràpida i efectiva) fins als que vulguin fer-hi la compra setmanal de forma còmoda, amb la possibilitat tant de demanar entrega a domicili com de fer la comanda per telèfon i passar-la a recollir sense baixar del cotxe.

L'establiment, a més, incorporarà una gran oferta de productes propis sota la marca de Ca l'Arpellot: pizzes saludables elaborades en col·laboració amb la Fundació Alicia, així com els Suquíssims (combinacions de fruita i verdura premsades en fred), els Cuit al buit (vegetals cuits a baixa temperatura i al buit) i complements com els Toppings també de Ca l'Arpellot. Igualment, comptarà amb carns ecològiques i de proximitat (menys de 30 quilòmetres) a la seva carnisseria, verdures de l'Anella Verda de Manresa i altres finques de l'entorn i un servei de peix i marisc fresc sorgit directament de la Llotja de Barcelona.

En paral·lel, el nou supermercat tindrà una secció especialitzada en productes sense gluten i lliures d'al·lèrgens, així com un ampli ventall de productes envasats sense additius artificials.

Per a celebrar l'obertura de l'establiment, aquest dilluns a les vuit del vespre, tindrà lloc una festa d'inauguració oberta a tots els veïns i veïnes, així com a tots els responsables i col·laboradors de comerços de l'entorn. S'estrenarà amb una promoció excepcional: 2 euros gratis per cada 20 euros de compra, una promoció que repartirà a la plaça Major durant tot el matí de dimarts.