Quatre atletes de l'Avinent, campiones d'Espanya amb la selecció catalana

El relleu 4x100 català amb Laia Solà, primera per l'esquerra
El relleu 4x100 català amb Laia Solà, primera per l'esquerra | FCA
19 de juny del 2017
Actualitzat a les 9:02h
Les quatre atletes de l'Avinent Manresa que van defensar els colors de Catalunya aquest dissabte a Ciudad Real es van proclamar campiones d'Espanya amb el combinat català. Catalunya va encapçalar la classificació final amb un total de 582 punts, per davant de Madrid amb 519, i d'Andalusia amb 501 que van ocupar la segona i tercera posició, respectivament.

A nivell individual, la banyolina Marina Guerrero va ser qui va ocupar la millor posició amb el seu tercer lloc en la prova dels 3.000 obstacles amb 10'52"22. Mar Juárez va quedar cinquena amb 23'51"58 en els 5.000 marxa. La vallesana Laura Bou va ser 10a en els 400 llisos amb 56"59. Finalment, la juvenil Laia Solà, que prenia part en el relleu de 4x100, va contribuir a la segona posició del quartet català amb 46"34. Solà va córrer el seu relleu de 100 metres llisos amb 12"36.

La resta d'atletes de l'Avinent Manresa que defensaven altres seleccions autonòmiques van tenir la següent actuació: Ángela López (Illes Balears) es va imposar en la seva sèrie dels 400 tanques i va ocupar la 6a posició global amb 1'02"21; Blanca García (Madrid) va ser 8a en la javelina llançant fins a 37,67 metres; la saltadora Sofía Zorrilla (Castella - La Manxa) va ocupar la 12a posició en altura superant el llistó sobre 1,65 metres, i Marina Petkova (Illes Balears) va ser 13a en els 1500 llisos amb 4'48"93.