Els Castellers de Santpedor descarreguen la primera torre de sis de la temporada

Actuació dels Castellers de Santpedor a Barcelona
Actuació dels Castellers de Santpedor a Barcelona | Castellers de Santpedor
Redacció
18 de juny del 2017
Actualitzat a les 12:49h
Els Castellers de Santpedor van protagonitzar una digna actuació a les vigílies del quaranta-vuitè aniversari dels Castellers de Barcelona. Els de la camisa daurada sortien de la ressaca del seu aniversari, on les de coses no els van sortir del tot bé, i de la Festa Major. La setmana d'assajos havia estat irregular i tampoc va ser el desplaçament que va mobilitzar més mans. Tot i això, la tècnica va planificar l'actuació amb el seny que ha regir el món casteller. Com a nota destacada, els santpedorencs van descarregar la primera torre de sis de la temporada.

L'actuació a la plaça del Rei de Barcelona va començar gairebé amb una hora de retard ja que l'ambulància va trigar molt a arribar. Això va provocar que no es fessin els preceptius pilars d'entrada i s'anés directe a la primera ronda. Els Castellers de Santpedor van escollir el tres de sis amb agulla, que no va tremolar en cap moment. Tampoc van haver-hi dificultats al tres de sis de la segona ronda i a la torre de sis de la tercera. No són construccions complicades però la colla bagenca va mantenir la tensió necessària que va evitar qualsevol tipus d'ensurt. Dos pilars de quatre van cloure l'actuació dels Castellers de Santpedor a Barcelona. 

Els Castellers de Barcelona van descarregar el tres de vuit, el cinc de vuit i el quatre de vuit davant les delícies d'un públic format majoritàriament per turistes estrangers. I els Castellers del Prat van descarregar el tres de sis, el quatre de sis i el tres de sis amb agulla. 

La propera actuació dels Castellers de Santpedor serà el proper 1 de juliol a Moià amb els Picapolls de la Gavarresa i els Marganers de Guissona.
Arxivat a