Súria commemorarà dimarts el Dia Internacional de l'Orgull LGTBI

Amb la projecció del documental "Lluitadores", dedicat a l'experiència vital de dones lesbianes grans

Redacció
16 de juny del 2017
Actualitzat a les 19:30h
Súria commemorarà el Dia Internacional de l'Orgull LGTBI amb la projecció del documental Lluitadores, dedicat a l'experiència vital de dones lesbianes grans en la seva lluita per la igualtat i contra la discriminació. L'acte tindrà lloc dimarts 20 de juny a les 19.30 h, al saló de sessions de la Casa de la Vila.

Lluitadores és una pel·lícula realitzada per Maria Khan, una directora que ha guanyat premis a diferents festivals cinematogràfics per alguns dels seus documentals sobre el col·lectiu de persones lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals (LGTBI).

Després de la projecció tindrà lloc un col·loqui amb la participació del president del Grup d'Amics Gais, Lesbianes, Transsexuals i Bixesuals (GAG), José Benito Eres Rigueira. Lluitadores és un documental produït per aquesta entitat barcelonina.

L'acte és organitzat per l'àrea d'Igualtat de l'Ajuntament de Súria, amb el suport del GAG i de la Diputació de Barcelona. El Dia Internacional de l'Orgull LGTBI se celebra el 28 de juny com una iniciativa d'àmbit global per exigir tolerància i respecte per a totes les persones, al marge de la seva orientació sexual.

En la darrera sessió del ple municipal de Súria es va aprovar per unanimitat l'adhesió de l'Ajuntament a la Xarxa de Municipis LGTBI, una iniciativa d'àmbit català per impulsar polítiques que fomentin el respecte i el reconeixement de les diverses orientacions afectives i sexuals.
Arxivat a