Sant Vicenç projectarà dilluns els treballs de «Cinema en curs 2016-2017»

Els alumnes de 4t d'ESO i 1r de Batxillerat de l'Institut Castellet presentaran els treballs "A les teves mans" i "De pressa passa el temps"

Redacció
16 de juny del 2017
Actualitzat a les 19:18h
El treball realitzat per els alumnes de 4t d'ESO i 1r de Batxillerat en el marc del cicle Cinema en curs 2016-2017 veurà la llum aquest proper dilluns 19 de juny. En concret es projectaran les històries A les teves mans i De pressa passa el temps a partir de les 7 de la tarda a l'Auditori de l'Espai Ateneu. El cicle compta amb el suport de les regidories d'Ensenyament i Cultura de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet. 

Presentat a la Filmoteca

El treball De pressa passa el temps s'ha projectat amb èxit els darrers dies a la Filmoteca. Els alumnes de 1r de Batxillerat fan una aproximació sensible a la vida i les memòries de Miquel Bosch i Pere Flotats, que aporten el testimoni d'un passat rural a la vall d'Artigues. El documental també es podrà veure a Alemanya el proper 4 de juliol al Filmmuseum de Potsdam.

A les teves mans

A les teves mans és el títol del documental que han treballat els alumnes de 4t d'ESO. Explica la història de l'Àlex, que comença quart en un nou institut després d'haver tingut una experiència poc agradable. El protagonista a poc a poc es va obrint i teixeix un nou cercle d'amistats.