Recta final en la renovació l'enllumenat públic amb tecnologia LED a Sant Fruitós

L'empresa encarregada del servei està finalitzant la renovació de les lluminàries a Les Brucardes, i ja està executant els treballs a Torroella de Baix

Redacció
15 de juny del 2017
Actualitzat a les 14:38h
A partir del proper mes de setembre, el 80% de les lluminàries de les faroles de Sant Fruitós de Bages funcionaran amb tecnologia LED, el què suposarà un estalvi energètic del 67%, que significa una reducció del consum elèctric anual de 200.000 euros. 

A la urbanització de Les Brucardes ja s'han instal·lat les noves lluminàries LED, i en els darrers dies s'ha procedit a canviar la totalitat dels braços de les antigues faroles per uns de nous. A més a més, a la plaça Arquitecte Armengou s'estan posant nous punts de llum per tal de millorar els nivells lumínics de la zona, i alhora s'estudiarà reforçar alguns altres àmbits de la urbanització amb nous punts de llum que fins ara no existien.

Els treballs, que es van iniciar el passat mes de febrer suposen una inversió de gairebé 853.000 €, que han estat finançats per l'IDAE a un interès 0, en el marc de la convocatòria del Programa d'ajuts per la renovació de les instal·lacions d'enllumenat exterior municipal. Els ajuts del citat Programa provenen del Fondo Nacional de Eficiencia Energética – Fondo Europeo de Desarrollo Regional (FEDER).