El castell de Cardona rebrà el premi al monument favorit de Catalunya aquest diumenge

Redacció
15 de juny del 2017
Actualitzat a les 11:34h
El castell de Cardona ha estat triat monument favorit dels catalans
El castell de Cardona ha estat triat monument favorit dels catalans | AjCdn
Aquest diumenge el castell de Cardona acollirà el lliurament del premi al monument favorit de Catalunya i per celebrar-ho s'han programat diversos actes al llarg del dia.

Durant tot el dia es farà una jornada de portes obertes a la col·legiata de Sant Vicenç i a l'Espai 1714 (Casamata), i també es podrà veure la projecció de l'audiovisual Els Porxos Pintats de la col·legiata de Sant Vicenç de Cardona a la zona del claustre del castell.

També s'han programat dues xerrades. A dos quarts d'onze del matí, Francesc Serra impartirà una xerrada a la Casamata sobre El setge de Cardona i a les 12 del migdia, Francesc Rodríguez Bernal parlarà sobre La nissaga dels Cardona a la col·legiata de Sant Vicenç.

Seguidament, a la 1 del migdia, es farà el lliurament del premi al monument favorit del Catalunya, a la qual hi assistirà l'alcalde, Ferran Estruch, el director de l'Agència de Patrimoni Cultural de la Generalitat, Àlex Susanna, i el director de la revista Descobrir, Joan Morales. En finalitzar hi haurà una copa de cava per als assistents.

A més, es faran dues visites guiades a les 11 h. i a les 16.30 h. Les places són limitades i cal fer inscripció prèvia a Oficina Turisme de Cardona al telèfon 938692798 o al correu electrònic [email protected].
Arxivat a