El Cicle Gaudí projectarà dijous «El Guardián Invisible» a Cardona

És l'última sessió del cicle abans de l'estiu

Redacció
14 de juny del 2017
Actualitzat a les 16:27h
Aquest dijous, 15 de juny, es projectarà la darrera sessió del Cicle Gaudí abans de l'estiu al teatre Els Catòlics de Cardona a 2/4 de 9 del vespre, amb la pel·lícula El Guardián Invisible.

Es tracta d'una adaptació fidel del gran èxit editorial del llibre del mateix nom de Dolores Redondo, dirigida per Fernando Muñoz Molina, i que compta amb les interpretacions de Marta Etura, Elvira Mínguez o Francesc Orella entre altres.

El Cicle Gaudí és una iniciativa que vol apropar el cinema de producció catalana al gran públic oferint mensualment un film d'estrena recent i a preus ajustats amb l'objectiu d'incrementar la distribució i exhibició del cinema de producció catalana i, al mateix temps, portar-lo al territori i a preus molt assequibles.

D'altra banda, el proper 29 de juny, es projectarà la pel·lícula Un temps, un lloc, una vida, una producció del Cinema Amateur Cardoní que vol repassar, a través del testimoni d'uns personatges, certs aspectes de la història de Cardona durant el segle XX.
Arxivat a