La població de Sant Fruitós comença a debatre el contingut del POUM

Es realitzaran tot un seguit de tallers, xerrades i una exposició

Redacció
14 de juny del 2017
Actualitzat a les 14:02h
L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha programat un seguit d'accions per tal que la ciutadania pugui participar de forma activa en l'elaboració del POUM del municipi.

Durant els mesos de juny i juliol els ciutadans interessats en conèixer i debatre el contingut de l'Avanç del POUM tindran diferents opcions per tal de participar-hi.

La primera de les accions que es durà a terme és una presentació, oberta a tota la ciutadania, de l'Avanç del POUM. Aquesta sessió tindrà lloc aquest dijous 15 de juny, a les 7 de la tarda a l'Oficina del POUM, al carrer Casajuana 11 de Sant Fruitós de Bages. Per altra banda, a la mateixa Oficina del POUM, hi haurà una exposició dels plànols del document de l'Avanç. Aquesta exposició es podrà visitar del 14 de juny al 31 de juliol de dimarts a divendres des de les 11 del matí i fins a les 2 del migdia i de 5 a 7 de la tarda. 

Per altra banda, els ciutadans interessats podran consultar tota la documentació en format digital a la web municipal o presencialment a l'oficina del POUM de dimarts a divendres des de les 11 del matí i fins a les 2 del migdia i de 5 a 7 de la tarda. En la mateixa oficina del POUM també es podrà demanar cita amb l'equip redactor per tal de resoldre dubtes o demanar més informació.

Finalment es proposen 4 tallers participatius, oberts a la ciutadania, que versaran sobre els àmbits que es consideren més rellevants. En aquests tallers es recollirà el posicionament dels participants i les propostes alternatives que es puguin generar. El dimarts 20 de juny es debatrà sobre sostenibilitat ambiental, el dijous 22 de juny sobre accés a l'habitatge, espai públic i equipaments, el dilluns 26 de juny sobre activitat econòmica i el dimecres 28 de juny sobre mobilitat. Tots els tallers es realitzaran a les 7 de la tarda a l'oficina del POUM i cal inscriure's prèviament a través del correu electrònic [email protected] o presencialment a l'Ajuntament especificant en quin dels tallers es vol participar.

Per finalitzar el procés participatiu es celebrarà una sessió informativa amb el retorn de resultats a la ciutadania incloent totes les propostes que hagin sorgit. La següent fase que es durà a terme serà l'aprovació inicial del POUM.