La carretera de Santpedor allarga les festes de Sant Pere pels 40 anys de l'AVV

Començaran aquest divendres i duraran fins el diumenge 2 de juliol

Redacció
14 de juny del 2017
Actualitzat a les 11:16h
L'Associació de Veïns de la Carretera Santpedor ja ho té tot a punt per a celebrar les festes de Sant Pere, que enguany duraran més que en les edicions anteriors amb motiu de la celebració dels 40 anys de l'entitat veïnal. 

La festivitat començarà aquest divendres, 16 de juny, amb una jornada plena d'activitats a la Masia de Can Font que tindrà el tret de sortida a les deu del matí amb una neteja al Parc de Can Font, que s'acompanyarà d'un esmorzar popular. A les cinc de la tarda, i al mateix lloc, hi haurà música, jocs i un taller que ensenyarà als petits de casa a preparar un berenar bo i sa. A partir de les vuit del vespre des de l'AVV s'oferirà una visita guiada per l'antiga masia de Can Font i se'n descobrirà el seu passat i el seu present. Finalment, a les nou del vespre, es durà a terme l'anomenat Parc Escape, un joc inventat a partir de la moda dels Room Escape, pensat per a gaudir amb amics o amb família.

L'endemà, 17 de juny, les activitats es traslladaran a la Carretera Santpedor, concretament entre els carrers Cervantes i Dr. Zamenhoff. A  dos quarts de sis de la tarda hi haurà Festa Infantil amb atraccions inflables, globoflèxia, trobada d'escacs no competitiva a càrrec d'Escacs Catalònia Club i xocolatada amb melindros. A dos quarts de nou del vespre la festa continuarà amb un concert de l'Orquestra Quartz, que oferirà un extens repertori de cançons de totes les èpoques i estils i que no pararà de tocar fins ben entrada la matinada. Com ja és tradició, i durant el recital, hi haurà una botifarrada i rom cremat, així com també servei de bar al local social de l'entitat.

Les festes es reprendran el dijous 29, diada de Sant Pere, amb una festa al local de l'AVV (Ctra. Santpedor 188-192) que començarà a les cinc de la tarda. Hi haurà una exposició de pintura a càrrec de l'Esplai Montserrat, una actuació musical, un berenar popular i, finalment, a les nou del vespre, el lliurament de premis de la Rifa dels 40, en la qual hi han participat la gran majoria de comerços del barri.

Divendres dia 30 el local social acollirà, a les nou del matí, el Campionat de Petanca per tripletes, una competició les places de la qual són limitades. Per a inscriure-s'hi cal dirigir-se a les instal·lacions de l'AVV.

La festa acabarà el diumenge, 2 de juliol, amb el tradicional concert de la Coral la Pau, que tindrà lloc a tres quarts d'una del migdia a l'espai Parroquial de Sant Pere Apòstol. Un cop acabat, s'inaugurarà l'exposició fotogràfica dels 40 anys de l'Associació de Veïns de Carretera Santpedor.