Cinc ferits en l'accident d'un autocar de la línia Manresa - Barcelona a l'A-2

L'accident ha tingut lloc aquest dimarts a 3/4 de 2 del migdia quan un turisme s'ha creuat davant el comboi de Monbus

Redacció
13 de juny del 2017
Actualitzat a les 22:12h
Quatre usuaris de la línia d'autobús Manresa - Barcelona de Monbus i el conductor d'un turisme han resultat ferits entre lleus i menys greus aquest dimarts en un accident entre els dos vehicles que ha tingut lloc a 3/4 de 2 del migdia a l'A-2 al seu pas per Sant Andreu de la Barca (el Baix Llobregat) en sentit Manresa, segons informa el Servei Català de Trànsit.

Segons expliquen alguns usuaris de l'autobús afectats per l'accident, la col·lisió entre tots dos vehicles s'ha produït quan, en plena autopista, el turisme s'ha creuat en el trajecte de l'autobús i han xocat. Com a resultat de l'accident, dues persones han resultat ferides lleus i han estat traslladades a l'hospital Cuat de Sant Andreu de la Barca, i tres persones més han resultat ferides menys greus (entre les categories de lleu i greu) i han estat portades a l'hospital de Martorell.

Mlgrat l'aparatositat de l'accident, el mateix vehicle ha pogut completar el trajecte fins a Manresa. El trànsit de l'A-2 en sentit nord ha estat tallat totalment al principi i gradualment s'han anat obrint els carrils fins que la via ha quedat oberta a partir de poc abans de 2/4 de 4 de la tarda.