Castellbell proposa una programació estable de tallers d'scrapbooking

Dissabte s'organitzarà el segon taller d'aquesta especialitat que cada vegada atreu més seguidors

Redacció
13 de juny del 2017
Actualitzat a les 14:41h
Durant els darrers dies Castellbell i el Vilar ha estrenat una nova programació estable de tallers de scrapbooking. Sota el nom La Central del Scrap - Castellbell i el Vilar és Scrap fins al proper mes de novembre es programaran diferents tallers amb experts vinguts d'arreu de l'Estat i d'àmbit internacional. La iniciativa també treballa per organitzar la primera Fira d'Scrapbooking de la Catalunya Central el juny de l'any vinent, que tindrà el nom La Central. El programa preveu organitzar diferents reptes mensuals que seran anunciats al web lacentraldelscrap.com i, coincidint amb els tallers, concursos entre tots els participants. Tot plegat per esdevenir el punt de referència de totes les persones aficionades a l'scrapbooking de la Catalunya Central.   

Èxit del primer taller

El primer dels tallers d'aquesta programació es va dur a terme el passat 27 de maig amb un taller que va esgotar les seves places a càrrec de la reconeguda autora Patricia Martinez Arzak. Dissabte es programa la segona proposta amb les darrers places disponibles (a un preu especial de 30 euros). Les inscripcions s'han de tramitar a través d'aquesta pàgina web.

Programació de tallers 2017

- 17 de juny: Taller d'iniciació al Brush Lettering amb Maruri Lettering (Sevilla)
- 8 de juliol: Un taller, dos projectes, amb Mariusz Gierwesky (Polònia)
- 16 de setembre: Taller Mixed Media amb Ruth Bernal (Barcelona)
- 21 d'octubre: Taller scrapbooking amb Mónica Palomero (Barcelona)
- 18 de novembre: Taller scrapbooking amb Lola Scrap (Girona)
- Desembre: Maxi Taller Familiar Scrapp en família amb tres talleristes.

Des de l'organització es treballa per definir l'oferta de tallers que continuarà durant l'any vinent amb altres professionals referents del sector.