Compte enrere per a la XVIII Trobada de Motos Antigues de Monistrol de Montserrat

Redacció
13 de juny del 2017
Actualitzat a les 11:44h
La Trobada de Motos Antigues de Monistrol de Montserrat tindrà lloc aquest diumenge
La Trobada de Motos Antigues de Monistrol de Montserrat tindrà lloc aquest diumenge | Amics de les Motos de Monistrol
Aquest diumenge, 18 de juny, se celebrarà, per divuitè any consecutiu, la Trobada de Motos Antigues de Monistrol de Montserrat, un esdeveniment totalment consolidat entre els amants de les motos clàssiques que, a més, proposa un recorregut circular pel Massís de Montserrat.

La trobada començarà a les vuit del matí a la plaça de la Font Gran. Allà, tots els participants podran formalitzar la seva inscripció. Per agafar força, els organitzadors de l'esdeveniment els conduiran fins a Montserrat, on els oferiran un esmorzar de forquilla i ganivet. Serà llavors, pels volts de les deu del matí, que començarà la ruta, que desfarà el camí cap a Monistrol passant per Collbató, El Bruc, Marganell i Castellbell i el Vilar.

Un cop acabat el recorregut, els participants podran recollir una samarreta commemorativa i una foto impresa personalitzada que els hauran fet en el moment de la sortida.

Els organitzadors de la cita esperen mantenir el nombre de inscrits atès que les preinscripcions s'estan desenvolupant al mateix ritme que en les darreres edicions.