Manresa estrena el foc de l'estiu amb la segona Trobada de Diables

Els Diables de Manresa, els Potafocs de Castellbisbal, els Diables de Lleida, els de la Gatzara i la secció infantil de Xàldiga han fet una cercavila pels carrers i places del Barri Antic

El final de festa de la Trobada de Diables a la plaça Europa ha estat espectacular
El final de festa de la Trobada de Diables a la plaça Europa ha estat espectacular | Pere Fontanals
11 de juny del 2017
Actualitzat a la 1:30h
Foc i petards, de nou a l'estiu del Barri Antic de Manresa. I sense ser festa gran de cap tipus. La segona Trobada de Diables organitzada per la colla de Diables de Manresa ha omplert els carrers i places de llum per primera vegada aquest estiu en una cercavila que gairebé no ha deixat racó per explorar. La secció de Xàldiga ha compartit actuació als els Potafocs de Castellbisbal, els Diables de Lleida, els de la Gatzara i la secció infantil de Xàldiga. Tot plegat ajudat pels Tabalers de l'agrupació que han conduït la gent des del Passeig a la plaça Gispert on, ja negra nit, però amb una lluna plenissima, ha començat la tronada.

Des de la plaça Gispert, la cercavila ha transcorregut pels carrers Talamanca i Alfons XII, la plaça Llisach, el carrer de les Piques, el Sant Miquel, el Vallcendrera, la plaça Pedregar, el carrer del Carme i la festa ha acabat a la plaça Europaamb una gran demostració de dansa pirotècnica.

Aquesta trobada va impulsar-se l'any passat, coincidint amb el 30è aniversari de la colla de Diables de Manresa. Veient l'èxit que va tenir, l'han tornat a organitzar amb l'objectiu d'acabar-la consolidant com una cita més en el calendari festiu de la ciutat.