El CFP busca empreses per acollir en pràctiques els seus alumnes

Els alumnes han rebut formació per treballar en diferents àmbits de l'activitat industrial com el manteniment, la fabricació mecànica o el disseny de productes

Redacció
09 de juny del 2017
Actualitzat a les 12:07h
El Centre de Formació Pràctica busca empreses industrials del territori per acollir en pràctiques els alumnes de quatre cursos que finalitzaran properament. Es tracta, concretament, dels cursos de muntatge i posada en marxa de béns d'equip i maquinària industrial, operacions auxiliars de fabricació mecànica, disseny de productes de fabricació mecànica i mecanització per arrencament de ferritja, que acabaran les classes entre els mesos de juliol i setembre. Les estades de pràctiques en empreses tenen una durada que oscil·la entre les 40 i les 80 hores segons el curs.

Les pràctiques no tenen cap cost per a l'empresa i, en canvi, suposen l'oportunitat per conèixer un futur treballador en un sector amb una alta demanda de professionals. Els alumnes d'aquests cursos són persones desocupades i, per tant, amb disponibilitat per incorporar-se a un lloc de treball quan sigui necessari.

Tant el contingut dels cursos com la tipologia de la formació que s'ofereix al CFP es dissenya tenint en compte les necessitats reals de les empreses del territori. Per aquest motiu, es tracta d'una formació pensada per millorar les possibilitats de trobar feina de persones que es troben en situació d'atur i, d'altra banda, vol contribuir a millorar la competitivitat de les empreses posant a la seva disposició professionals qualificats.

Les empreses que estiguin interessades en acollir alumnes en pràctiques cal que es posin en contacte amb el CFP a [email protected] o bé al telèfon 93 875 72 79.