Diumenge arriba la 8a edició de la Festa dels Infants de Sallent

Amb inflables, gimcana i sopar sense pares

Redacció
08 de juny del 2017
Actualitzat el 11 de juny a les 21:55h
Aquest diumenge, Sallent celebrarà la 8a edició de la Festa dels Infants, una iniciativa del Consell d'Infants de Sallent que ja és tradició.

Diumenge al matí, la pista coberta de la zona esportiva estarà equipada amb atraccions inflables i activitats esportives per a tots els infants, on s'espera que hi assisteixin un centenar d'infants. A la tarda es durà a terme una gimcana i un sopar sense pares pels nens de 4t, 5è i 6è de primària.

La Festa dels Infants es va iniciar l'any 2009 arran d'una proposta dels consellers infantils per crear, al seu gust, una festa dedicada als nens i nenes. Per tirar-ho endavant el Consell d'Infants de l'any 2009 va analitzar diferents festes del poble per tal de determinar, amb els seus ulls, els aspectes positius i negatius d'aquestes. Així doncs, es van elaborar enquestes per saber l'opinió dels infants de les escoles del municipi. A partir de totes les aportacions obtingudes el Consell d'Infants va organitzar la primera festa dels infants que s'ha anat mantenint any rere any durant un cap de setmana de maig o juny i que aquest any ja arriba a la 8a edició.