El govern de Sant Vicenç ha executat prop del 60% dels compromisos del PAM 2015-19

Redacció
07 de juny del 2017
Actualitzat a les 18:13h
Parc de la plaça Onze de Setembre de Sant Vicenç de Castellet
Parc de la plaça Onze de Setembre de Sant Vicenç de Castellet | AjSVC
L'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet ha executat prop del 60% dels compromisos recollits en el Pla d'Actuació Municipal 2015-2019. Coincidint amb l'equador del mandat, des del consistori s'organitza una sessió oberta al conjunt de la ciutadania per explicar la feina feta, els reptes pendents i en què s'establirà un torn obert de preguntes a l'alcalde Joan Torres. Serà el proper dilluns 12 de juny a les 8 del vespre a l'Auditori Maria Carme Grauvilardell de l'Espai Ateneu.

Cinc eixos

El Pla d'Actuació Municipal 2015-2019 recull els diferents compromisos de l'equip de Govern a partir de cinc eixos: Transparència i Bon Govern, Atenció a les persones, Promoció econòmica, Territori i sostenibilitat i Cultura i patrimoni. La mitjana d'accions que s'han complert se situa en el 59,88%, en un moment en què encara queden dos anys de legislatura.

Repàs de les principals obres

En el marc de la sessió oberta es farà un repàs a les obres principals ja acabades en aquest primer tram de legislatura (urbanització carrer Via Augusta, endreça de l'aparcament del CAP, millores al parc de la plaça Onze de Setembre, actuació a l'escola bressol El Niu i arranjaments al barri de la Farinera). En paral·lel, també s'explicaran els detalls dels projectes en execució (aparcament davant Pavelló, zona de lleure al pati de les antigues escoles, rehabilitació de Castellet i remodelació del camp de futbol).