Manresa repetirà com a seu de la final a quatre de la Copa Catalunya de futbol sala

FC Barcelona, Catgas Energia, Unión Santa Coloma i Manresa FS s'enfrontaran a finals d'agost o primers de setembre

El FC Barcelona va guanyar la Copa Catalunya del 2016
El FC Barcelona va guanyar la Copa Catalunya del 2016 | FCF
Redacció
06 de juny del 2017
Actualitzat a les 20:37h

El FC Barcelona va guanyar la Copa Catalunya del 2016. Foto: FCF

Manresa serà la seu de la final a quatre de la Copa Catalunya de futbol sala, per segon any consecutiu, després que aquest dimarts s'hagi decidit en una reunió de la Federació Catalana amb representants dels clubs classificats.

El Manresa Futbol Sala jugarà la segona semifinal de la jornada contra Catgas Energia i abans ho hauran fet el FC Barcelona i la Unión Santa Coloma. Quant a les dates, es definiran segons si el FC Barcelona juga la Supercopa de Espanya o no. Si el Barça guanya la Lliga i ha de disputar la Supercopa, la final catalana es jugarà el dia 31 d'agost i l'1 de setembre. En cas contrari, o sigui, si el Barça no guanya la Lliga, la copa Catalunya se celebrarà els dies 7 i 8 de setembre.

Com en l'última edició, la federació manté el partit de la final femenina, en lloc d'establir un partit pel tercer i quart lloc. Els horaris de la primera jornada seran a les 19.00 hores, el partit FC Barcelona – Union Santa Coloma, i a les 21.15h , el partit Manresa FS – Catgas Energia. Per a la segona jornada, el partit de la final femenina serà a les 18.30h i la final entre els guanyadors del dia abans, a les 21.30 hores.