Navàs espera arribar als 120 originals en la segona edició del Concurs de relats breus

Els premis són de 400 euros per al primer, 250 per al segon i 150 per al tercer

Redacció
06 de juny del 2017
Actualitzat a les 17:23h
La regidoria de Cultura de Navàs torna a apostar per les lletres tot consolidant la segona edició del Concurs de relats breus Poble de Navàs, després del gran èxit de participació i de qualitat de la primera edició, amb noranta dos originals rebuts. L'objectiu d'enguany, tal com apunta Genís Rovira, regidor de Cultura, és "aconseguir arribar als 120 originals", una xifra ambiciosa, però factible, que, segons Rovira, "consolidaria, en només dos anys, el concurs" esdevenint un dels més prolífics de la Catalunya Central en la categoria de relats breus.

Per tal d'assolir aquesta xifra, hi ha hagut alguna modificació en les bases. La principal és la quantia dels premis, que s'ha augmentat fins als 400 euros, el primer premi, 250 euros, el segon premi, i 150 euros, el tercer premi. També s'ha simplificat la tramesa d'originals, que hauran d'enviar-se en format pdf, al correu electrònic: [email protected].

El termini de presentació de les obres clourà el 13 d'agost del 2017, i el veredicte es farà públic durant l'entrega de premis, prevista pel cap de setmana en què se celebra la Fira de tardor (14 i 15 d'octubre).
 

Bases del 2n Concurs de relats breus Poble de Navàs