El Trofeu Internacional de Judo Ciutat de Manresa aplega 260 joves judokes

El Pujolet va acollir diumenge el Festival del Judo Infantil
El Pujolet va acollir diumenge el Festival del Judo Infantil | E-7
Redacció
06 de juny del 2017
Actualitzat a les 12:32h
El pavelló del Pujolet va acollir dissabte passat la 12a edició del Trofeu Internacional de Judo Ciutat de Manresa organitzat per Esport-7 amb la col·laboració de l'Ajuntament, per a les categories infantil i aleví, tant masculí com femení.

La competició es va desenvolupar en sessions de matí i tarda amb un ple tan a la graderia com en la zona de competició, on hi van participar 260 judokes d'Andorra, La Rioja, Aragó, València i Catalunya.

La competició va tenir un excel·lent nivell en totes les categories de pes. Cal destacar també la bona actuació dels esportistes de casa nostra, base del judo bagenc i moianès, on la majoria d'ells, i concretament els alevins, ja passaran a competir aquesta propera temporada en la categoria infantil.
 

Classificacions

L'endemà diumenge el Pujolet va acollir també el festival de Judo Infantil. En aquesta edició hi van participar un total de 180 nens i nenes entre 4 i 8 anys dels diferents club i escoles del Bages i Moianès on s'imparteix Judo.

Aquesta trobada va servir perquè mares, pares i familiars poguessin veure dins d'un marc dinàmic, com és l'estructura d'una classe de judo i amb quins continguts es treballa durant el curs.