Castellterçol s'amararà d'esport aquest cap de setmana

La població moianesa celebrarà la Festa de l'Esport amb propostes per a tota la família

Redacció
06 de juny del 2017
Actualitzat a les 11:15h
Castellterçol viurà, durant aquest cap de setmana del 10 i 11 de juny, una nova edició de la Festa de l'Esport. Es tracta d'una iniciativa impulsada des de l'ajuntament d'aquest municipi del Moianès per a fomentar els hàbits saludables entre la ciutadania i l'activitat física en companyia.
 
La jornada començarà dissabte, 10 de juny, a les deu del matí, amb diverses activitats que tindran lloc al pavelló municipal del poble. Hi haurà per exemple, jocs de reflexos per parelles, circuits d'obstacles, inflables, un taller d'escalada i un torneig de tennis taula. Tots els assistents gaudiran d'un esmorzar saludable amb fruita fresca i sucs.
 
El mateix dissabte a les set de la tarda, els Jardins de la Casa Museu Prat de la Riba acolliran la xerrada Parlem d'esport, en la qual hi prendran part Josep Salom, alcalde de Tona i diputat delegat d'Esports; la ciclista Sandra Santanyes, que, al llarg de la seva trajectòria, acumula més de 30 podis als campionats estatals i una cinquantena de copes d'Espanya de BTT, i Mar Hernández, que després de superar dos càncers de mama, va trobar el seu salvavides en l'esport i, especialment, en el ciclisme.
 
Diumenge es llevarà d'hora, concretament a dos quarts de nou del matí, moment en el qual començarà l'anomenada BTTerçolada. Es tracta d'un circuit en BTT que constarà de dos recorreguts: un de 41 quilòmetres i 1100 mestres de desnivell positiu, i un de 27 quilòmetres amb 650 metres de desnivell positiu. La sortida serà des del Bosquet de Can Sedó. El preu de l'activitat és de 15 euros i tothom que hi vulgui participar ja s'hi pot inscriure clicant aquí.
 
Paral·lelament a la cursa, el Bosquet de Can Sedó acollirà, durant tot el matí, activitats relacionades amb l'esport per a tota la família. També, a les onze del migdia, hi haurà una masteclass de zumba pels amants del ball.