ERC Sant Joan, o com no esborrar la imatge dels adversaris amb el Photoshop...

Fotografia que ERC Sant Joan tenia penjada a la seva pàgina de Facebook
Fotografia que ERC Sant Joan tenia penjada a la seva pàgina de Facebook | ERCSJV
Redacció
05 de juny del 2017
Actualitzat a les 22:42h
Sembla ser que els membres d'ERC de Sant Joan de Vilatorrada no dominen massa el programa de retoc fotogràfic Photoshop. Si més no, això és el que es dedueix de la fotografia que el partit va penjar el passat 3 de maig a la seva pàgina de Facebook i en la que es veuen diverses imatges de la visita del Consell d'Infants del municipi al Parlament de Catalunya, on van ser rebuts per la presidenta Carme Forcadell.

En una de les fotos, però, es veuen els rostres d'Elia Tortolero, del PSC, i d'Albert Marañón, de Compromís per Sant Joan, esborrats de forma matussera amb la funció de goma d'esborrar d'un editor d'imatges. O sigui, no es veuen les cares, però en el seu lloc s'hi veuen dues taques, dos gargots, de color blanc sobre el fons color de fusta del púlpit de presidència. Qui sí que apareix a la foto és el regidor d'Infància i Joventut Jordi Pessarrodona, però es clar, aquest regidor sí que és d'ERC.

Els responsables de la pàgina d'ERC, veient la incidència que tenia la foto a les xarxes socials han esborrat l'apunt aquest mateix dilluns al vespre.