L'EGIBA s'imposa a Bèlgica en el prestigiós Gymnova Cup

A títol individual, a més a més, les gimnastes del club manresà, s'emporten quatre medalles

L'equip de l'EGIBA desplaçat a Bèlgica per participar al Gymnova Cup
L'equip de l'EGIBA desplaçat a Bèlgica per participar al Gymnova Cup | EGIBA
Redacció
05 de juny del 2017
Actualitzat a les 16:44h
L'EGIBA s'ha imposat aquest cap de setmana en el prestigiós Gymnova Cup que s'ha celebrat a Bèlgica. I ho ha fet amb solvència, emportant-se la victòria per equips davant de clubs de la mateixa Bèlgica, Itàlia, Dinamarca, Holanda i Hongria, i a títol individual, amb dos ors i dos bronze. Aquesta competició pertany al calendari oficial de la FIG (Federació Internacional de Gimnàstica) i hi han participat les millors gimnastes europees, algunes d'elles de nivell olímpic.

A Bèlgica s'hi desplaçaven quatre gimnastes juvenils, Berta Franquesa, Laia Font, Aina Solà i  Bruna Rovira, i quatre de categoria júnior, Andrea Carmona, Lorena Medina, Carla Font i Mar Palliso, acompanyades pels seus entrenadors Míriam Font i Xavi Casimiro.

En el concurs de dissabte, l'EGIBA es va imposar a la resta d'equips amb 94,830 punts. A més d'aquesta important victòria, a nivell individual, Lorena Medina va aconseguir el bronze a la general, i es va classificar per a les finals de diumenge dels aparells de barra i paral·leles. Andrea Carmona es va classifica per a la final dels aparells de salt, barra i terra. Carla Font, per a la final de barra i paral·leles, i Mar Palliso per a la final de terra. Les juvenils Laia Font i Berta Franquesa, també van aconseguir passar a la final de terra i paral·leles.

En la jornada de diumenge, dedicada a la competició individual, Andrea Carmona es va fer amb l'or a l'aparell de salt i de terra, mentre que Lorena Medina feia bronze a les paral·leles.

Amb aquest segon triomf consecutiu per equips, l'EGIBA tindrà l'any que ve la possibilitat de ser el primer club que s'emporta el trofeu Gymnova en propietat, reservat a l'equip que aconsegueix el triomf en tres edicions, i que per ara ningú més no ha aconseguit.