Demanen 3 anys i mig de presó per a una dona que va agredir un guarda de Silenci

Els fets van passar el novembre de 2015 quan l'agent volia separar una baralla on hi havia la parella de l'agressora

03 de juny del 2017
Actualitzat a les 19:51h
El Jutjat Penal 1 de Manresa acollirà el proper dilluns l'inici del judici contra una dona que va colpejar amb la copa de vidre que tenia a la mà un guarda de seguretat de la discoteca Silenci de Manresa, a la cara. En el mateix judici també s'acusa la seva parella d'un delicte lleu de lesions per haver llançat un cop de puny a la boca d'un altre client de la discoteca.

Els fets es remunten a la matinada del 29 de novembre de 2015 quan, segons l'escrit del fiscal, els dos acusats van tenir un incident amb una altra parella a la discoteca, i un dels homes va colpejar amb el puny a la boca de l'altre. Quan el guarda de seguretat es va acostar a la baralla per separar-los, la dona va colpejar-lo a la cara amb la copa de vidre que duia.

Com a resultat dels fets, al guarda de seguretat va patir un trauma cranioencefàlic i una ferida a la cella que va requerir punts de sutura. L'altre home va patir una ferida i la inflamació del llavi.

El fiscal demana per a l'acusada una condemna de 3 anys i mig de presó i una indemnització de 1.050 euros, per un delicte de lesions amb instrument perillós, i per a ell 2 mesos de multa a raó de 12 euros diaris i una indemnització de 250 euros per un delicte lleu de lesions.