El celler Heretat Oller del Mas entra a formar part de la patronal del vi català

Redacció
01 de juny del 2017
Actualitzat a les 12:27h
L'Oller del Mas entra a la patronal del vi català
L'Oller del Mas entra a la patronal del vi català
El celler de la D.O Pla de Bages Heretat Oller del Mas ha entrat a formar part de la patronal del vi català. Es tracta d'una important adhesió que contribueix en la promoció conjunta i defensa dels vins catalans, tant a nivell nacional com internacional. L'Associació Vinícola Catalana representa els interessos de més del 80% dels cellers ubicats en les onze denominacions d'origen catalanes.

Amb més de 1.000 anys d'història, Heretat Oller del Mas preserva la identitat d'un terroir únic com és la seva finca ubicada en una zona privilegiada, enmig de muntanyes com la de Montserrat, o bé, del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac.

Heretat Oller del Mas realitza una producció ecològica integral, sent el primer celler de Catalunya i tercer del món amb les petjades de carboni més baixes (0'7 grams per litre). Compta amb 600 hectàrees de cultius i boscos, de les quals 60 hectàrees són de vinya, on es cultiven varietats autòctones com el Picapoll Blanc i Negre, Mandó, Malvasia Manresana, Samsó o Macabeu, a banda de les foranies com el Merlot, Syrah, Cabernet Franc o Cabernet Sauvignon.

Actualment, la seva producció és de 150.000 ampolles, que està molt cuidada i limitada ja que només utilitzen raïm propi. Els seus vins estan presents a Europa, EEUU, Canadà, Xina, Japó, Taiwan i Carib, entre d'altres.