Carlos Corvo torna al Manresa FS per als propers quatre anys

Carlos Corvo mostra la samarreta que portarà les properes quatre temporades
Carlos Corvo mostra la samarreta que portarà les properes quatre temporades | MFS
Redacció
31 de maig del 2017
Actualitzat el 01 de juny a les 9:19h
El jugador manresà Carlos Corvo ha signat amb el Manresa FS per quatre temporades. Corvo ha decidit abandonar la seva etapa professional al món del futbol sala i signar contracte amb l'equip de casa de cara a intentar l'ascens a 2a divisió, la divisió de plata del futbol sala nacional.

En la seva trajectòria esportiva ha aconseguit tres ascensos a divisió d'honor i un a divisió de plata. Ha estat màxim golejador a la lliga de 2a divisió en dues ocasions i màxim golejador a la lliga de Qatar a la màxima categoria d'aquell país. 

Corvo ha estat al Manresa en diverses etapes, la primera la temporada 2002-2003, quan els manresans aconseguiren l'ascens a divisió de plata. Va continuar molt breument la temporada 2003-2004 a divisió de plata. A la 2004-2005, a la mateixa categoria, va tenir molta participació i l'any del descens a 1a Nacional, que va ser la 2005-2006, no va finalitzar la temporada amb els manresans. Per últim va retornar l'any 2012 a 1a Nacional per marxar a l'Uruguay Tenerife a mitjans de temporada.             

Corvo ha finalitzat el seu contracte actual amb Catgas Energia el 31 de maig desprès de cloure el play off al títol de lliga contra Movistar Inter. A la seva edat de 34 anys, finalitzarà contracte amb la samarreta blanc i vermella quant en tingui 38.

Etapes al Manresa

67 partits amb 91 gols

- 2002-2003 amb 18 partits = 1a Nacional Ascens a Plata
- 2003-2004 amb 2 partits = Divisió Plata
- 2004-2005 amb 23 partits = Divisió Plata
- 2005-2006 amb 13 partits = Divisió Plata
- 2012-2013 amb 11 partits = 1a Nacional

Clubs en els que ha jugat

- Ourense Filatélico (Divisió Honor)
- Miró Martorell (Divisió Honor)
- Arque Manresa (1a Nacional i Divisió Plata)
- Gestesa Guadalajara (Divisió Honor)
- Ram León (Divisió Plata)
- Sala 10 Zaragoza (Divisió Plata i Divisió Honor)
- Ribera Navarra Tudela (Divisió Honor)
- Ryyan de Qatar (1a Divisió)
- Uruguay Tenerife (Divisió Plata i Divisió Honor)
- Jumilla (Divisió Honor)
- Catgas Energia (Divisió Honor)

Sis renovacions

El Manresa Futbol Sala, al marge de potenciar l'equip, està també treballant l'apartat de renovacions. Tant es així que el president Javi Franco juntament amb Pere Joan Pusó, que porta la direcció general, i el propi tècnic Jordi Rozas, varen reunir-se individualment amb els jugadors que han estat renovats.

Aquests són els porters Aleix Dalmau i Adil, i els jugadors de camp Gordillo, Edu, Lavado i Josan. El club no renova Kimet, Josete, Wesley i Raul, mentre que Asis tampoc continuarà ja que disposa d'una oferta d'un altre club.

Aquest dijous la directiva continuarà treballant el tema de renovacions amb els jugadors Alejandro, Said i Tanti i Marc Fernández. Tot això a l'espera de completar la plantilla amb un parell de fitxatges més.