FGC talla un camí secular de la Balconada al Passeig del Riu per seguretat

L'Ajuntament de Manresa ha demanat a la companyia que construeixi un pas inferior per als vianants al camí de la font de Fans

VÍDEO La reixa que talla el camí de la font de Fans
VÍDEO La reixa que talla el camí de la font de Fans | Rafael Pozo
31 de maig del 2017
Actualitzat a les 11:50h

Vídeo: Rafael Pozo

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya estudiarà la possibilitat de construir un pas inferior sota la via de la línia Manresa - Barcelona per donar continuïtat al camí secular de la font de Fals que uneix la Balconada amb el Passeig del Riu. L'Ajuntament de Manresa ha traslladat a la companyia ferroviària aquesta petició després que tallés el camí d'un dia per un altre col·locant-hi una doble reixa per impedir el creuament de la via en aquest punt.

Segons ha explicat l'Ajuntament de Manresa a NacióManresa, davant la queixa d'un lector del diari, FGC ha exposat que va prendre la determinació degut a que la normativa impedeix nous passos a nivell. La companyia considera que aquest és un punt molt perillós "ja que hi ha molt trànsit ferroviari i hi ha una manca de visibilitat degut a que es troba a la sortida del túnel". A més a més, el pas a nivell no es pot regularitzar i, per tant, van situar-hi una tanca per evitar el pas de vianants.