El sou de Mireia Estefanell a la Diputació hauria pogut ser de 79.365 euros anuals

Malgrat que ni ERC ni el PDeCAT no han especificat en quina categoria d'assessora tècnica la proposaven, els salaris es mouen entre els 33.702 euros i aquesta xifra

Mireia Estefanell en una imatge de quan era primera tinent d'alcalde de Manresa
Mireia Estefanell en una imatge de quan era primera tinent d'alcalde de Manresa | AjM
30 de maig del 2017
Actualitzat a les 12:32h
Els assessors tècnics d'Àrea de la Diputació de Barcelona es mouen amb uns salaris d'entre 33.702,76 i 79.365,44 euros, en un escalafó de vuit nivells que va augmentant gradualment. Mireia Estefanell, a qui dilluns ERC donava per segura la seva incorporació com a assessora de l'Àrea de Comerç, li hagués pertocat un sou que es movia entre aquestes dues quantitats. Ni els republicans, ni el PDeCAT no han confirmat a NacióManresa a quin dels vuit nivells salarials s'hauria incorporat Estefanell en l'àrea que dirigeix el diputat egarenc Isaac Albert i Agut.

Hores d'ara, després que la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, hagi desmentit "rotundament" la incorporació d'Estefanell a l'ens provincial, sembla que l'exprimera tinent d'alcalde de Manresa ho té complicat per entrar-hi, malgrat que segons han confirmat a NacióManresa fonts properes als partits, el nomenament es trobava en tramitació administrativa i les converses entre ERC i el PDeCAT continuen obertes. El pronunciament públic de Conesa, però, descarta gairebé al cent per cent l'entrada d'Estefanell a la Diputació.