Dani Mauriz dirigirà el nou equip local del PDeCAT a Sant Vicenç

Nou equip local del PDeCAT a Sant Vicenç
Nou equip local del PDeCAT a Sant Vicenç | PDeCAT
Redacció
30 de maig del 2017
Actualitzat a les 18:04h
Aquest dilluns al vespre es va constituir el primer equip local del Partit Demòcrata a Sant Vicenç de Castellet en assemblea. Com en les altres assemblees de constitució dels equips, els punts principals de l'ordre del dia van ser la presentació i votació de l'única candidatura que es presentava a dirigir l'equip local del nou partit al municipi. 

L'obertura i presentació de l'acte, com en altres ocasions, va anar a càrrec de la Presidenta Comarcal, Ivet Castaño, i seguidament, intervingué el president local sortint, Vicenç Mauri, que va fer un balanç de la feina feta al capdavant del comitè local de Sant Vicenç de Castellet. L'acte també va comptar amb l'assistència de l'alcalde de Sant Vicenç de Castellet, Joan Torres, qui va fer uns parlaments per a encoratjar el nou equip local encarregat de liderar el Partit Demòcrata al municipi. 

Dani Muriz, candidat a presidir la nova direcció de l'executiva local, va ser l'encarregat de presentar la resta de la candidatura. Mauriz va néixer a Sant Vicenç de Castellet fa 44 anys. Diplomat en ciències empresarials l'any 1996 i actualment cursant un MBA en Administració i Direcció d'Empreses a la Uvic-UCC. Mauriz és director i professor a l'Escola Montserrat de Sant Vicenç de Castellet des de fa més de 20 anys i regidor d'Hisenda i Promoció Econòmica de Sant Vicenç de Castellet des del 2007. També ha sigut jugador, entrenador i coordinador del CB Castellet durant 8 anys i del CB Santpedor durant 12 anys. 

Els altres membres de la llista que l'acompanyen són Carme Jiménez Fernández, Sara Albareda Ribalta, M.Queralt Pla Costa, Esther Bartrolí Sellarès, Toni Calveras Fugarolas, Santiago Pérez Cantos, Ferran Vives Calixto, Daniel Amores Molero i Pere Escribano Pérez. 

Finalment, es va dur a terme la votació de la llista entre tots els associats del Partit Demòcrata al municipi, que la van avalar unànimament. El nou president de l'equip local va agrair la confiança dipositada, tant a ell com al seu equip, assegurant que des d'aquell moment mateix entomen el repte de treballar pel poble i pels associats amb il·lusió, però a la vegada amb seny i responsabilitat.