Minyons de Terrassa i Xicots de Vilafranca, a l'aniversari dels Castellers de Santpedor

Tindrà lloc el proper diumenge a partir de les 12 del migdia

Els Minyons de Terrassa actuaran diumenge a Santpedor
Els Minyons de Terrassa actuaran diumenge a Santpedor | Minyons
Redacció
29 de maig del 2017
Actualitzat a les 23:03h
Els Castellers de Santpedor celebren aquest cap de setmana el seu tercer aniversari del seu bateig. I la colla bagenca ho farà amb el millor cartell portat mai en plaça local. Els Minyons de Terrassa i els Xicots de Vilafranca són les dues colles que acompanyaran els de la camisa daurada el proper diumenge 4 de juny. L'actuació començarà a les dotze del migdia a la Plaça Gran. 

La il·lusió dels Casteller de Santpedor és màxima. La bona temporada realitzada fins ara obre grans expectatives a la colla bagenca. Encara no se sap quines construccions duran a plaça però l'ambició és alta. El ritme dels assajos i les mans disponibles seran les variables que guiaran a la junta tècnica a decidir els castells de l'actuació. 

Per això, els Castellers de Santpedor fan una crida a tothom qui ho desitgi a acudir als assajos els propers dimecres (a partir de 2/4 de 9 del vespre) i divendres (a partir de les 9 del vespre) al local del Born de Santpedor. També demanen mans per a l'actuació del proper diumenge. 
Arxivat a