Triomf de mèrit però insuficient del femení del CN Minorisa contra el CN Catalunya (8-7)

Redacció
29 de maig del 2017
Actualitzat a les 16:38h
El CN Minorisa, al fonc, va obtenir una victòria de prestigi contra el CN Catalunya
El CN Minorisa, al fonc, va obtenir una victòria de prestigi contra el CN Catalunya | CNM
Les noies del CN Minorisa van obtenir una victòria de prestigi davant l'equip del CN Catalunya, equip ja classificat per a la lliga estatal de Primera divisió per a la propera temporada. Tot i així, l'eliminatòria va ser per les gracienques que es van veure superades per un impecable darrer parcial de 3-0 local, i un gol de Peirón a manca de només 8 segons per a finalitzar el matx, després del temps mort demanant oportunament pel tècnic bagenc.

El partit va començar amb domini de les visitants que es posaren 0-2 en el lluminós, marcador que César reduí a manca de 35” per finalitzar el primer quart. Les manresanes es van treure els complexes i s'apuntaren el segon període per 3-2, amb gols de Casasayas, dos, i Peirón, aquest en superioritat. Amb empat a quatre gols s'arribà a la meitat del matx.

En la represa les barcelonines van voler assegurar el triomf i van remuntar el gol local de Peirón que les posava per davant en l'inici de període. El parcial d'1-3, semblava donar una avantatge difícil de remuntar per les bagenques, però en menys de 3 minuts César i Peirón posaven l'empat en el marcador. El gol a falta de 8 segons feia justícia al bon partit de les manresanes. Resultat final 8-7.

Arbitratge a càrrec de Roman i Asensio. Van assenyalar tres exclusions temporals per equip.

Parcials: 1-2, 3-2, 1-3, 3-0.

Alineacions i golejadores:

CN Minorisa: L Puiggròs, J Boixader, A Casasayas 2, A Toribio, I Peirón 4, E Noguera, R Solernou, J César 1, A César 1.
CN Catalunya: M Castillejos, M castellà 4, A Espasa, A Neira, A Velazquez, K Doherty 1, M Sirvent, S Morera, A Espasa i A Caballero 2.