Doblet d'Albert Soley a la Reebok Spartan Race celebrada a Les Comes

Més de 7.000 participants i un total de 10.000 persones han passat per Les Comes, a Súria, per veure la prova d'obstacles més dura del món

Albert Soley en l'arribada a meta de la prova Super de la Reebok Spartan Race
Albert Soley en l'arribada a meta de la prova Super de la Reebok Spartan Race | Les Comes
Redacció
28 de maig del 2017
Actualitzat a les 19:44h
Albert Soley ha estat de nou el gran vencedor del cap de setmana després de quedar en primera posició en les categories Beast, aquest dissabte, i Super, diumenge, les dues proves més dures disputades en aquesta 4ª edició de la Reebok Spartan Race Barcelona celebrada a Les Comes, Súria. Aquesta gran fita del corredor de Bigues i Riells, se suma a les més de deu Spartan Race guanyades en diferents carreres de tot l'estat, sent el corredor amb més victòries d'aquest campionat a l'estat espanyol.

La carrera Super, amb més de 13km i més de 20 obstacles, ha estat la primera protagonista de la jornada, amb un recorregut més dur i llarg que en passades edicions i on els vencedors han estat, el ja esmentat Albert Soley (1:19:30), seguit d'Eugenio Bianchi (1:28:12) i el jove corredor català Nacor Puig (1:28:42).

En categoria femenina, la victòria ha estat per Simone Matos (1:56:38), seguida per Sofia Bernabéu (1:56:53) i Yasmine Spitz (2:00:44). Aquest és el segon any consecutiu que l'atleta brasilera Simone Matos guanya a Les Comes la carrera Super, un mèrit afegit tenint en compte la poca distància entre la primera i segona competidora.

A més de la carrera Super també s'han seguit desenvolupant les tandes Sprint Open de 5km i més de 15 obstacles. La cursa més curta del campionat ha reunit centenars de grups d'amics i famílies senceres que han volgut afrontar el repte espartà.

L'Spartan Junior ha donat l'oportunitat als més joves de sentir-se autèntics espartans amb diverses carreres d'obstacles adaptades a diferents franges d'edat. Mig miler de nens i nenes des dels 4 fins els 13 anys van poder gaudir de l'esperit esportiu d'aquesta cursa que cada any guanya més adeptes entre les famílies espartanes.

El corredor Sergio Turull conegut a la xarxa com (@pitufollow) ha fet a Les Comes una gran proesa, ha acabat en un sol cap de setmana una doble Trifecta i a més ho ha fet per una causa solidaria, acabar la carrera per donar visibilitat a una malaltia invisible, la fibromialgia. El barceloní va acabar dos Beast el dissabte i 2 Super i 2 Sprint el diumenge, un repte titànic que ajudarà a la conscienciació i difusió de la malaltia.

Després d'un cap de setmana on més de 7.000 espartans vinguts d'arreu del món ho han donat tot per superar els obstacles de Les Comes (Súria), la Reebok Spartan Race Barcelona tanca avui les seves portes amb un gran èxit de participació. Tot hi les altes temperatures del cap de setmana més de 10.000 persones entre participants i visitants no s'han volgut perdre aquesta espectacular cursa que a més d'estar considerada com la carrera d'obstacles més dura del món per la revista Outside també és una gran festa de l'esport que pretén fomentar la cultura de l'esforç i la vida sana entre joves i grans. 
Arxivat a