El segon concert a favor de les caputxines repeteix èxit de convocatòria

L'església de Sant Carles Borromeu es va tornar a omplir per escoltar En Clau de Bages

En Clau de Bages durant l'actuació a l'església de Sant Carles Borromeu
En Clau de Bages durant l'actuació a l'església de Sant Carles Borromeu | Ramon Payàs
Pilar Duocastella
27 de maig del 2017
Actualitzat a les 10:10h
L'església de Sant Carles de Borromeu s'ha tornat a omplir a vessar aquest divendres en el segon concert impulsat per la plataforma 379 de suport a les monges caputxines del convent. A l'igual que el primer concert, la convocatòria ha estat un èxit. El grup manresà En Clau de Bages, un cor de dotze nois i noies, ha ofert el segon concert d'aquest cicle musical al convent. L'acte que s'inscriu en el marc del conjunt d'activitats en suport a la comunitat de monges d'aquest històric convent manresà, en litigi amb el bisbe de Vic.

En Clau de Bages ha ofert un repertori variat que ha anat des del clàssic fins a cançons actuals. Cançons que. combinades amb els somriures dels joves artistes i les elegants coreografies del grup amb denominació d'origen Pla de Bages, feien contrast amb el silenci del monestir. Un espai sobri, educat i acollidor. 

La quietud del claustre, la presencia permanent dels capitells, la història de les parets, l'olor a conflicte, la veu dels cantants, i la remor de la gent... tot plegat respirava un especial ambient de germanor. 

Aquesta atmosfera d'unitat i alhora de denuncia, ha culminat amb un massiu aplaudiment del públic manresà que fa companyia a les monges caputxines que viuen al convent.