La Cambra també considera que les atraccions als Trullols perjudiquen l'ExpoBages

La Cambra comparteix la valoració negativa de la UBIC i es posa al seu costat perquè aquesta situació no es torni a repetir

Redacció
25 de maig del 2017
Actualitzat a les 15:00h
Cambra i UBIC es mostren disconformes amb que les atraccions de la Fira estiguin als Trullols
Cambra i UBIC es mostren disconformes amb que les atraccions de la Fira estiguin als Trullols | Adrià Costa
La Cambra de Comerç de Manresa considera que el canvi d'ubicació de les atraccions de la Fira de l'Ascensió, que enguany s'han instal·lat als Trullols, ha anat en contra de la voluntat de sumar esforços entre Fira de Manresa i la UBIC des que es va decidir traslladar ExpoBages al centre i fer-la coincidir amb la Fira de l'Ascensió. Des de la Cambra es valora molt positivament aquesta aposta per sumar i portar gent al centre de la ciutat i que ha demostrat ser reeixida en les cinc edicions en què s'ha dut a terme. Enguany, però, el trasllat de les atraccions als Trullols ha perjudicat aquesta proposta unitària i s'han rebut nombroses queixes tant dels comerciants del centre com dels expositors de l'ExpoBages i els paradistes de la Fira de l'Ascensió.

La Cambra comparteix la valoració feta pública per la UBIC i es posa al costat de l'entitat per negociar amb l'Ajuntament una nova ubicació per a les atraccions. La institució creu que una situació com aquesta no es pot repetir ja que ha suposat un impacte molt negatiu per al comerç del centre. Des de la Cambra s'aposta per trobar una ubicació que sigui propera al centre de manera que es puguin tornar a crear sinèrgies amb la resta d'activitats que tenen lloc a la ciutat durant el cap de setmana. En aquest sentit, considera raonable la proposta del Passeig del Riu, si bé se'n poden valorar d'altres i, sobretot, treballar per definir bé les solucions de mobilitat i aparcament. Cal recordar que les atraccions continuaran aquest cap de setmana al polígon dels Trullols.