Súria participa en una campanya per promoure el comerç del Poble Vell i de Sant Jaume

És la segona edició de "Barris Antics, molt per descobrir, molt per oferir" en que participa

Redacció
24 de maig del 2017
Actualitzat a les 15:48h
Súria participarà enguany per segon any consecutiu en la campanya Barris Antics, molt per descobrir, molt per oferir, que vol potenciar i dinamitzar el comerç de proximitat als barris del Poble Vell i Sant Jaume. Les persones que durant aquest mes de juny facin les seves compres en els establiments adherits podran participar en el sorteig de nits d'hotel, espectacles, visites guiades, lots de productes locals i altres atractius, oferts per trenta-tres viles i ciutats de tot Catalunya.

Els establiments i serveis de la vila adherits a la campanya són els següents: Comestibles Cal Gal, Braseria L'Antiga, Frankfurt Dami, Menjars Kikirikí, Cal Valentines, Perruqueria Sílvia, Iris Supermercat i Oficina de Turisme de Súria. El sorteig es farà el proper 1 de juliol, en lloc i hora que seran anunciats oportunament.

Aquests establiments i serveis disposaran de butlletes de participació i de capses per recollir-les, així com d'un llistat informatiu de tots els premis que s'hi poden aconseguir. L'any passat, en la primera participació de Súria en la campanya, s'hi van recollir més de dues mil butlletes.

La promoció Barris Antics, molt per descobrir, molt per oferir és impulsada per la xarxa Barris amb Projectes, promoguda per la Generalitat amb l'objectiu de revitalitzar els nuclis històrics i reforçar-los com a punts de referència urbana. La campanya s'emmarca en el Pla de Barris de Catalunya, en el qual també participa Súria.

El premi que Súria aporta a la campanya és un paquet format per una visita guiada al Poble Vell i al indrets destacats del Geoparc Mundial Unesco de la Catalunya Central a la vila, una visita guiada a la fàbrica de cervesa La Pirata, un dinar i un val de descompte de Súria Punt Comercial, i un exemplar del llibre Les Caramelles de Súria.

L'Ajuntament considera que la campanya és una bona oportunitat per donar suport al sector comercial de Sant Jaume i del Poble Vell, a més de contribuir a la difusió exterior de la vila. Entre les viles i ciutats que enguany hi prenen part es troben Besalú, El Vendrell, Figueres, Lleida, Manresa, Mollerussa, Solsona, Torelló i Tortosa, entre d'altres.

La campanya Barris Antics, molt per descobrir, molt per oferir compta amb el suport de la Generalitat, l'Ajuntament de Súria, les quatre Diputacions catalanes i la patronal Pimec.
Arxivat a