La UBIC es desmarca de la instal·lació de les atraccions als Trullols durant l'Ascensió

Manresa +Comerç considera ara que aquest fet "ha perjudicat tant l'Expobages, com la Fira de l'Ascensió, com al comerç de la ciutat"

Redacció
24 de maig del 2017
Actualitzat el 25 de maig a les 16:03h
Manresa +Comerç aposta per posar les atraccions al passeig del Riu
Manresa +Comerç aposta per posar les atraccions al passeig del Riu | Adrià Costa
L'associació Manresa +Comerç de la UBIC ha emès un comunicat aquest dimecres en que es desmarca de la instal·lació de les atraccions de la Fira de l'Ascensió al polígon dels Trullols i assegura que la seva aposta a sigut i que s'estableixi al passeig del riu.

Amb motiu de la recent celebració de la Fira de l'Ascensió i l'Expobages, el passat cap de setmana, i degut a les moltes crítiques que Manresa +Comerç ha rebut per part d'associats i comerciants de Manresa per l'obertura de l'hipermercat i altres negocis de la zona del Trullols. L'associació de comerciants considera que aquest fet "ha perjudicat tant l'Expobages, com la Fira de l'Ascensió, com el comerç de la ciutat".

Manresa +Comerç s'ha refermat en que "sempre havíem proposat instal·lar les atraccions a la zona universitària i al carrer Abat Oliba", tot i que aquest darrer emplaçament "es va desestimar per evitar molestar als veïns de la zona de les Bases".

Per aquest motiu, Manresa +Comerç proposa "tallar la zona del Passeig del Riu fins al c/ Francesc Moragues", i instal·lar les atraccions en aquesta zona, "ja que ens beneficiarem dels aparcaments de l'àrea esportiva del Congost, i aprofitarem l'entrada al centre històric per la zona del Jutjat, Alfons XII i Muralla de Sant Francesc".