L'Egiba aconsegueix tres medalles al prestigiós a l'Internacional Gymsport de Porto

Representació de l'Egiba al Gymsport de Porto
Representació de l'Egiba al Gymsport de Porto | EGIBA
Redacció
24 de maig del 2017
Actualitzat a les 15:02h
L'equip d'alt nivell de gimnàstica artística masculina de l'Egiba es va desplaçar a Porto durant el cap de setmana per disputar una de les competicions de més ressò internacional, l'Internacional Gymsport de Porto, amb representants de Portugal, Escòcia, País de Gales, Gran Bretanya, Sudàfrica, Hongria, Catalunya i Espanya . El concurs individual i per equips es diputà el dissabte, competició d'on surten els gimnastes finalistes a cada un dels aparells en les categories youth (menors de 15 anys), júnior i sènior. La final es va dur a terme el matí de diumenge. 

L'equip Egiba A, format per Kevin Traid, Viktor Lazarenko, gimnastes de l'equip nacional sènior i júnior respectivament, becats al CAR de Madrid juntament amb Pau Bermudez, Martí Flores i Fidel Serra, van quedar a només tres punts de la posició de pòdium, tot i dominar clarament la competició en els primers aparells. Alguns errors al llarg de la tarda els va anar desplaçant dels llocs d'honor.

Les finals de diumenge van ser molt millors per als gimnastes de l'Egiba amb tres participacions i tres medalles. Kevin Traid va aconseguir classificar-se a les finals d'arcs anelles i terra després d'una molt bona execució, i aconseguí l'or al aparell d'arcs i a les anelles. Viktor Lazarenco, tot i una molt bona actuació a la barra, quedà a una dècima del pòdium d'aquest aparell. En la categoria youth, Pau Bermúdez aconseguí el bronze en terra.